‫۶ سال و ۸ ماه قبل، شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶، ساعت ۲۰:۰۶
اگر هدف ارائه دادن نکات مهم باشد که موارد زیادی را می‌توان گنجاند. مثل گرفتن Cancellation token درخواست جاری به عنوان ورودی action و پاس دادن آن به متدهای http client تا در صورتی که درخواست اصلی منتفی شد، الکی http client کلی کار اضافه انجام نده و ضمن کنسل شدن کار، از ادامه کار سرور مقصد http client هم جلوگیری بشه. اما اگر هدف ارائه دادن مهم‌ترین نکات نبوده بلکه تمرکز بر روی قطعه کد جاری و اصل این مطلب است نیز دو مهم وجود دارد:
۱- چرا بعد از await دوم در asp.net، مقدار System.Web.HttpContext.Current نال است، در صورتی که بدون ConfigureAwait این اتفاق نمی‌افتد؟
۲- آیا بنچمارک ای دارید که نشان دهد عملکرد این کد در asp.net core با و بدون configure await تفاوت می‌کند؟
اساسا جای configure await اگر هم قصد آموزش اش وجود داشته باشد، در mvc/web api actions & middlewares نیست، چون در بهترین حالت تفاوتی نمی‌کند و در بدترین حالت ایجاد مشکل می‌کند. در واقع وقتی کد در web api actions نوشته می‌شود، دیگر چند سکویی و ... معنی نمی‌دهد، بلکه مشخصا مثلا داریم برای asp.net core 2 mvc کد می‌زنیم. توصیه شده در جاهای دیگر مانند service‌ها و repository‌ها در صورتی که معلوم نباشد کجا قرار است استفاده شوند، مثلا asp.net باشد یا wpf، بد نیست configure await استفاده شود که اولا این کم رخ می‌دهد و دوما حتما باز باید در Web API/MVC action موقع فراخوانی آن متد Async از ConfigureAwait استفاده نشود. به همین علت فراخوانی Configure Await در اکثر پروژه‌های نرم افزاری عملا به دست فراموشی سپرده شده و در سطح فریمورک‌های مطرح مانند ASP.NET Core هم دیگر استفاده نمی‌شود.
با توجه به این که عموما استفاده از ConfigureAwait  به شکل صحیح Use case‌های کمی دارد، این قسمت از کد بیشتر مشکل زا و گمراه کننده می‌دانم تا مفید و آموزنده.
سپاس 
‫۶ سال و ۸ ماه قبل، شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶، ساعت ۱۷:۰۷
با سلام و احترام. با توجه به این که ASP.NET Core کدها را با ماهیت SynchronizationContext اجرا نمی‌کند، نوشتن یا ننوشتن ConfigureAwait(false) چه تفاوتی ایجاد می‌کند؟
دوم اینکه اگر فرض کنیم این مثال برای ASP.NET MVC غیر ASP.NET Core ای نوشته شده باشد که در آن نوشتن ConfigureAwait(false) با ننوشتن اش تفاوت ایجاد می‌کند، این نوع استفاده از ConfigureAwait ایجاد مشکل می‌کند، زیرا به علت Restore نشدن Sync Context، عملا مواردی مثل HttpContext.Current مقدار درستی را در خط بعد از await نخواهند داشت.
در مجموع جای ConfigureAwait(false) چه در ASP.NET و چه در ASP.NET Core در Controller و Action نیست. در ASP.NET Core که عملا تفاوتی ندارد و در ASP.NET هم در لایه‌های قبلی مثل Service و Repository اگر از ConfigureAwait(false) استفاده بشه، به بهبود عملکرد سیستم کمک می‌کنه، به شرطی که وقتی کد داره توی Controller و Action فراخونی می‌شه دیگه ConfigureAwait نداشته باشه.
سپاس 
‫۷ سال و ۹ ماه قبل، دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۵، ساعت ۱۹:۱۹
با سلام خدمت شما
linked سعی می‌کنه کدهای بلا استفاده رو از تو اسمبلی‌های رفرنس خورده حذف کنه، مشابه با pro guard در اندروید
اگر کدی به صورت داینامیک فراخونی شده باشه به اشتباه حذف می‌شه، در اون صورت می‌شه نام یک اسمبلی یا یک کلاس یا یک متد رو داد که حذف نشه، که این واقعا کم پیش میآد 
اینکار یعنی link باید حتما انجام بشه 
‫۷ سال و ۹ ماه قبل، پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۵، ساعت ۲۲:۱۳
حدود یک نرم افزار ساده 14 مگ هستش. بعد هم چه مشکلی با Linking هست؟
Linker اسمبلی هایی که توی اپلیکیشن استفاده نشده اند رو حذف میکنه پس اساسا مشکلی توی کار نرم افزار ایجاد نمیکنه
‫۷ سال و ۹ ماه قبل، پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۵، ساعت ۲۰:۴۸
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بابت نظرتون واقعا تشکر میکنم که این مطلب براتون حائز اهمیت بوده که دربارش نظر دادید.
یک مطلبی که عرض کردید رو با کمال احترام رد میکنم. شما گفتید که 3-4 مگ رو کاربر‌ها قبول ندارند برای برنامه‌های کوچک. بیایید راجع به واقعیت صحبت کنیم. در حال حاضر اگر شما به مارکت‌های داخلی و حتی خارجی نگاه کنید خیلی خیلی کم پیش میاد که بتونید نرم افزاری زیر 3-4 مگ رو پیدا کنید. و در واقعیت میشه گفت تعداد دانلود تمام نرم افزارها بسیار بالاست. پس میتوان نتیجه گرفت که کاربران به دانلود برنامه‌های بیش از 3-4 مگ عادت کرده اند و در حال حاضر اون رو یک عیب قلمداد نمیکنن. 
در رابطه با استفاده از ابزارهای بومی میخواستم چیزی رو خدمتتون عرض کنم. شما فرض رو بر این بگیرید که سازمانی رو در اختیار دارید که بودجه 5-6 میلیونی برای برنامه نویسی در اختیار دارید. این فرض خیلی از شرکت‌ها رو در بر میگیره که میخوان اپلیکیشنی رو طراحی کنن اما مقدار بودجه زیادی رو ندارن. حالا یک سوال از شما میپرسم. آیا حاضرید برای هر کدوم از پلتفرم‌های مختلف کارشناس بگیرید؟ کارشناسی که بتونه یک پلتفرم رو به تنهایی توسعه بده و ببره جلو چقد باید مهارت داشته باشه؟ و آیا هزینه شما در این حالت بیشتر نخواهد شد؟ پس میشه یه نتیجه گیری کرد که Cross-Platform بودن در حال حاضر علاوه بر مدیریت بهتر توسعه راحت‌تر و.... فوق العاده هزینه شما رو پایین میاره.
استفاده از زبان‌های مختلف برنامه نویسی اون هم در حد EnterPrise هزینه زیادی رو برای یه سازمان دربرداره.
‫۷ سال و ۹ ماه قبل، چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵، ساعت ۱۷:۵۴
با عرض سلام خدمت شما
در مورد استفاده از کتابخانه‌های بومی در مقاله گفته شد که به راحتی شما قادر خواهید بود که کتابخانه‌های Java و Objective-C را به برنامه خود Bind کنید.در مورد حجم اپلیکیشن هم در مقالات بعدی مفصل بحث خواهد شد.
در حال حاضر با افزایش حجم حافظه موبایل‌ها حجم اپلیکیشن خیلی مد نظر نخواهد بود و بیشترین چیزی که میتواند باعث متمایز بودن یک فریم ورک شود، Performance و راحتی کار با فریم ورک در حین دسترسی کامل به آن میباشد.
حداقل حجم نرم افزارهای Android و IOS حدود 3 مگ میباشد و بیش از 2.5 مگ آن مربوط به .Net میباشد به همین خاطر اینطور قلمداد نکنید که با پیچیده‌تر شدن اپلیکیشن حجم برنامه به صورت تصاعدی بالا خواهد رفت. در صورتی که چنین نخواهد بود 
‫۷ سال و ۹ ماه قبل، چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵، ساعت ۱۷:۰۵
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بله برای پیاده سازی بر روی هر سه پلتفرم میتوانید از Xamarin Forms استفاده کنید. در هنگام نصب Visual Studio 2015 شما میتوانید Xamarin رو انتخاب کرده تا بر روی سیستم شما نصب گردد. در نظر داشته باشید که برای نصب Xamarin باید از فیلترشکن استفاده نمایید. در مقاله‌های بعدی نصب Xamarin و نحوه استفاده از آن را به طور کامل بیان خواهم کرد. اما در حال شما شما میتوانید این کار را با استفاده از مقاله‌های سایت Xamarin دنبال کنید.
در نظر داشته باشید که اگر شما از Xamarin.Android استفاده میکنید، میتوانید از قسمت Croos PlatForm در VS اقدام به ساخت پروژه Xamarin Forms بکنید.