نتایج نظر سنجی

هیچگاه
۷۳.۷ %
با ۴۲ رای
پیشترها بله؛ اما اکنون خیر
۲۱.۱ %
با ۱۲ رای
گاهی از اوقات
۵.۳ %
با ۳ رای
کار اصلی من است
  • #
    ‫۷ سال و ۴ ماه قبل، جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ساعت ۲۱:۱۹
    خودم یه زمانی علاقه مند شده بودم ولی سمتش نرفتم و یا فرصتش پیش نیامد، ولی یک سری از دوستان اتفاقا در این حرفه مشغول هستن، در زمینه بازی‌های دسکتاپ به نظرم در اینجا هیچ پیشرفتی حتی به صورت ذره ای وجود نداره و اتفاقاتی چون گرشاسب هم الان غیر ممکن شده. ولی در زمینه موبایل تا حدی میشه روش حساب کرد که البته اون هم ضمانت موفقیت نداره. بد نیست روش مانور داد ولی در صورتی که ناموفق بشه میتونه خسارات زیادی بزنه.
  • #
    ‫۷ سال و ۴ ماه قبل، یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ساعت ۱۶:۳۸
    با تشکر از این نظر سنجی 
    برای دوستانی که علاقه به بازی سازی دارن این مطلبو میزارم...
    همانطور که میدونید بازیهای روز از گرافیک فوق العاده ای برخورداره و مشخصه که این بازیهارو فقط با برنامه نویسی نمیشه ساخت. 
    نیازهایی نرم افزاری که برای ساخت یک بازی باید در نظر گرفت:
    1-استفاده از 3d-max یا maya برای ساختن کارکترها و متریالها
    2-استفاده از موتورهای بازی سازی مانند  unity game engine یا unrealengine هر دوی این موتورها از C# پشتیبانی می‌کنند و منابع آموزشی خوبی دارن. دوستان مایه داری که هزینه براشون مهم نیست میتونن از آنرییل انجین استفاده کنند و دوستانی که مانند من از نرم افزارهای رایگان یا ک.ر.ک استفاده می‌کنن یونیتی بهترین گزینه هست(با نرم افزارهای تغییر آی پی وارد سایت یونیتی بشید)
    3-سی شارپ یا سی پلاس در حد متوسط 
    همچنین نیاز هست تا حدودی به هوش مصنوعی و تکنیک‌های درآمد زایی از طریق بازی سازی آگاه بود.(باید بدونید این بازی که میسازید قراره فقط از فروش خود بازی کسب درآمد کنه یا رایگان باشه و  پرداختهای درون برنامه ای داشته باشه مانند اغلب بازیهای اندروید)
    نکته: توسط موتورهای بازی سازی می‌توانید خروجی سازگار برای اندروید، آی او اس ، رایانه  و... داشته باشید .