سلام
چنین فرضی در نظر گرفته نشده و صورت سوال مشخص است.
اینجا جدای از اینکه بک اند کار چیست ( دات نت، جنگو،لاراول) هدف از این سوال این است که بین انتخابهایی که ذکر شده در حال حاضر کدام یک پختگی لازم برای انجام یک پروژه بزرگ را دارد.
یک نکته‌: در اینجا شما فرض‌تان بر این است که React یک فریم‌ورک است؛ به نظرم قرار دادن React در این بین مقایسه درستی نیست؛ چون React به خودی خود یک لایبرری است به این معنا که خیلی از concernهای (routing, data fetching, ...) ساخت یک اپلیکیشن را باید خودتان هندل کنید؛ پیاده‌سازی هرکدام از این موارد به شکل صحیح دشواری‌های خاص خود را دارد؛ بنابراین بهتر است به React به عنوان یک لایبرری و یا یک معماری نگاه کنید و برای ساخت اپلیکیشن‌ها از فریم‌ورک‌هایی که مبتنی بر آن توسعه داده شده‌اند (مانند Next.js, Remix, ...) استفاده کنید.

در مورد خود نظرسنجی هم به نظرم این انتخاب کاملاً به سایز تیم بستگی دارد؛ برای پروژه‌هایی که دات‌نت هستند پیشنهاد من Blazor است (مزایای آن نیز در سایت توضیح داده شده است) به خصوص برای اعضای تیمی که به عنوان فول‌استک هستند این امر خیلی مهم است؛ در اینحالت context switching با هزینه کمتری خواهید داشت و به اصطلاح developer experience بهتری نیز خواهید داشت.
When a developer switches context, they must first disengage from the task at hand and then shift their focus to the new task. This whole process takes time and can drain devs mentally. It takes a developer 25 minutes to refocus after a context switch. 

همه فریمورک‌های ذکر شده جزو فریم ورک‌های پر طرفدار هستند (البته عمر کم Blazor رو باید در نظر گرفت). دلیلم برای انتخاب Blazor، یکپارچه بودن با فریم ورک دات نت، امکان اشتراک کد‌های برنامه با کد‌های کلاینت و پشتیبانی و سرمایه گذاری خوب مایکروسافت هستش. بنده در تیم توسعه دو پروژه بزرگ بیمه ای بودم که کل پروژه با Angular کار شد. Angular فریم ورک کاملی هستش ولی با وجود استفاده از Type Script  باز هم به علت ماهیت این زبان، نمی‌تونه ویژگی‌های زبانی مثل #C رو داشته باشه. مثلاً شما یک کلاس تعریف می‌کنید برای نگاشت داده ای که از سرور دریافت می‌کنید. شما می‌تونید هر داده ای رو با هر شکلی و هر فیلدی از سمت سرور ارسال کنید در هر صورت اون داده به کلاس شما نگاشت می‌شه بدون هیچ خطایی. اگر دیباگ هم انجام بدید متوجه میشید اون فیلدهایی که هم نام بودن مپ شدن ولی کلاس شما عملاً یک آبجکت دیگه هست که حتی نمی‌تونید به اون آبجکت دسترسی داشته باشید چون داده ارسالی بدون توجه به نوع کلاس شما، نگاشت شده. (احتمالاً نتونستم دقیق توضیح بدم) این مشکل یکی از مشکلاتی هستش که توی پروژه بزرگ دردسر ساز می‌شه و دلیلش هم بحثی هستش که مربوط به زبان فریم ورکه. هر چند حجم بالای برنامه Blazor رو نمیشه فراموش کرد ولی بنظرم فعلاً برای برنامه‌های داخلی یک سازمان یا برنامه ای که برای کاربران، ارزش انتظار و دانلود برنامه وجود داره، انتخاب خیلی خوبی هست.
ممنونم بابت مطرح کردن تجربه کاری، ولی دوست عزیز رای شما Blazor  بوده و انتخاب شما برای انجام پروژه Angular.

از دوستان دیگه (آقایان رضایی و نورانی)خواهشمندم برای انتخاب سایر فریم‌ورک‌ها، دلایل انتخاب رو مطرح کنند.
با تشکر.
دوست گرامی با سلام و احترام
در مورد آخرین نظری که فرمودید قطعا فیسبوک در مقابل شرکتهایی مثل مایکروسافت و گوگل معتبرتر نیست.
به نظر بنده کتابخانه متریال آنگیولار بزرگترین نقطه برتری این فریمورک در مقابل تمام فریمورکهای دیگر هست.
من اخیرا یه پروژه اتوماسیون اداری رو 3 ماه با بلیزر جلو بردم ولی به مرور که UI پیچیده‌تر شد و از آنجایی که قبلا چند پروژه را با آنگیولار انجام داده بودم در مقایسه به این نتیجه رسیدم که برگردم و مجددا از صفر با آنگیولار شروع کنم.
برای افرادی که مثل بنده اصطلاحا مایکروسافتی هستیم قطعا بلیزر فوق العاده هست ولی در واقعیت هنوز جوان است و خام.
با سلام و وقت بخیر
عموما برای انتخاب یک فریمورک به چند نکته باید توجه داشت :
  1. محبوبیت و پرطرفداری در بازار کار ( سمت مشتری یا اذهان عمومی )
  2. تعداد افراد و نیروی کار و در دسترس بودن آنها
  3. راحتی راه اندازی و پشتیبانی در توسعه
  4. قابلیت‌های رقابتی فریمورک
به زبان ساده موارد بالا را میتوان اینگونه بیان کرد که وقتی شما میخواهید یک پروژه را شروع کنید هدفتان از انجام آن چیه ؟ مثلا اگر بخواهید در بازار به مشتریان یا به یک مشتری ارائه دهید React رو میتوان به سادگی براشون توجیح کرد. در توسعه و پشتیبانی هم برنامه نویسان سمت کاربر front براحتی در دسترس هستند برای سایر فریمورکها تعداد خیلی کمتر است. از طرفی قابلیتهای react به روزتر هست مثلا برای برنامه نویسی در PWA تمامی دسترسی به اثر انگشت و دوربین و ... براحتی قابلیت پیاده سازی است.
از طرفی شخصا به دلیل اینکه یک شرکت معتبر مثل فیسبوک از این فریمورک پشتیبانی میکند بهتر و معتبرتر از سایر فریمورک‌ها میدانم.
‫۱ سال و ۳ ماه قبل، دوشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۲، ساعت ۱۱:۴۴
به دلیل سرعت لود اولیه بالاتر Blazor Server اکثرا از این تکنولوژی استفاده می‌کنم. هر چه توجیه در رابطه با کندی سرعت لود Blazor WASM برای کاربر می‌آوریم که به این دلایل سرعت اولیه قدری کند است، بازهم خیلی‌ها قبول نمی‌کنند. البته مایکروسافت قول مساعد داده است که در دات نت ۸ با ترکیب مکانیزم‌های این دو، این مشکل را نیز حل خواهد کرد. 
‫۱ سال و ۳ ماه قبل، جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۰۳:۴۹
There is a myth about white text over black backgrounds being the best color contrast combination for accessibility, but in reality, white text on black backgrounds creates a visual fuzzing effect for people with astigmatism called “halation”. This effect is known to reduce text readability and is particularly bad for people with astigmatism because it can cause terrible headaches. 

‫۱ سال و ۴ ماه قبل، دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ساعت ۰۴:۴۹
درود به همه دوستان و با احترام به همه نظرات
بنده تقریبا از زمانی که dark mode در دسترس قرار گرفت از این حالت تیره استفاده میکنم ، خوب قبلا از محیط روشن light mode استفاده میکردم تجربیاتی که داشتم رو ذکر میکنم :
  1. به دلیل کار بیش از 10 ساعت روزانه ، با توجه به اینکه مشکل بینایی نداشتم ولی حالت روشن باعث عصبی بودن و بیخوابی مزمن شده بود با تغییر محیط به حالت تیره تاثیر بسیار زیادی در کیفیت خواب داشتم بصورتی که این موضوع کاملا محسوس بود.
  2. از طرفی کار با 2 یا 3 مانیتور با حالت روشن ، نیاز به دقت بیشتری دارد و خستگی زیادی رو به چشم تحمیل میکند و مدت زمان کمتری با دقت بالا میتونستم کار کنم و تمرکزم به دلیل صفحه سفید کمتر بود.
  3. اگر محیط نور مناسب و ملایمی داشته باشد و از پشت سر باشد حالت روشن خستگی کمتری خواهد داشت و چشم رو کمتر اذیت میکنه ولی در حالت تیره خستگی چشم خیلی کمتر خواهد بود و تداخل رنگی کمتری داریم.
  4. برای برنامه نویسی بلند مدت ، حالت تیره و برای طراحی گرافیک و کار با تصاویر حالت روشن (به دلیل وضوح مناسب ) بیشتر توصیه میکنم .
مشاغل مشابه برنامه نویسی و کار با کامپیوتر به دلیل عدم تحرک کافی بدن و پشت میز نشینی آسیبهای زیادی را وارد میکند اما در هر صورت به نظرم هر کسی قبل از انتخاب محیط کاری خود باید با یک چشم پزشک آشنا به تکنولوژی و شغل مورد نظر ، مشاوره کند تا بتواند از محیط شغلی خودش کمتر آسیب ببیند.